Disclaimer

De informatie op deze website wordt met grote zorg up-to-date gehouden. We proberen deze informatie op ieder moment juist en volledig weer te geven maar dat is niet altijd mogelijk. De informatie is gratis maar er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Het is mogelijk dat bepaalde informatie op Slendercare.nl niet correct of onvolledig vermeld wordt. Het gebruik van de informatie is op eigen risico. De informatie op deze website kan niet gezien worden als een professioneel advies. Voor het gebruik ervan en de gevolgen van het gebruik aanvaarden we geen enkele aansprakelijkheid.

De afbeeldingen en andere inhoud die op deze website te vinden zijn behoren toe aan SlenderCare. Niets op deze website mag zonder onze schriftelijke toestemming gekopieerd en/of verveelvoudigd worden. Het embedden van de informatie op deze website op een andere website is niet toegestaan. Deze disclaimer kan op elk moment gewijzigd worden.

Disclaimer

Ketose teststrips meten de concentratie ketonen in de urine. Het is geen meting van het ketonengehalte in het bloed. Het is slechts een indicatie. De ketose teststrips zijn geen oplossing, behandeling, medicatie of geneesmiddel voor overgewicht, diabetes en andere aandoeningen. We geven hierdoor geen garanties op gewichtsverlies en/of het behalen van persoonlijke doelen door het gebruik van onze producten.

Heb je vragen over deze disclaimer? Neem dan contact met ons op.