Levertijd

De standaard levertijd die we hanteren is 1 tot 2 werkdagen bij een bestelling die geplaatst wordt voor 14.00 uur. Dit komt erop neer dat de meeste doordeweekse bestellingen de volgende dag of de dag erna geleverd worden. De uitzondering hierop zijn feestdagen en het weekend. Als alles volgens plan verloopt dan zijn dit de levertijden:

Verzending op: Levering op:
Maandag voor 14.00 Dinsdag
Dinsdag voor 14.00 Woensdag
Woensdag voor 14.00 Donderdag
Donderdag voor 14.00 Vrijdag
Vrijdag voor 14.00 Maandag
Zaterdag voor 14.00 Dinsdag

Uiteraard doen we er alles aan om bestellingen op tijd te leveren. Het is echter mogelijk dat de levering van de bestelling door omstandigheden vertraagd is. Hierdoor kunnen we geen garantie bieden dat de bestelling binnen de gestelde levertijd bezorgd wordt. We proberen de bestelling altijd zo snel mogelijk te leveren.

Bezorging

We bieden verschillende opties aan voor het leveren van de bestelling. De op dit moment geldende bezorgmogelijkheid worden tijdens het afrekenen getoond. Op dit moment leveren we uitsluitend op adressen in Nederland. Als de bestelling overgedragen is aan de vervoerder ontvang je een Track en trace nummer waarmee je de bestelling kunt volgen.

Bezorgkosten

Bestellingen vanaf €30,- worden gratis bezorgd binnen Nederland. De verzendkosten die gelden voor bestellingen onder € 30,- zijn € 4,95 per bestelling.

Heb je vragen over de levering van een bestelling? Neem dan contact op met ons.