Over ons

Slendercare.nl is de webshop van SlenderCare. Je kunt hier alle producten bestellen die we op voorraad hebben. Of je nu je gezondheid wilt verbeteren, zelfcontroles wilt uitvoeren of meer wilt afvallen; wij helpen je met ons uitgebreide aanbod producten. Op deze website vind je niet alleen onze eigen producten maar ook handige en waardevolle producten van andere fabrikanten. Onze doelstelling is iedereen te voorzien van de producten die nodig zijn om de gezondheid te verbeteren.

Producten

De producten die we aanbieden zijn persoonlijk door ons getest. Het grootste deel van de producten die we aanbieden beschikt over de CE-markering. Dit betekent dat deze producten voldoen aan de veiligheidseisen voor verkoop binnen Europa. De niet goed, geld terug garantie die we bieden is van toepassing op alle producten op deze website. Om in aanmerking te komen voor deze garantie dient het aangekochte product ongeopend weer teruggestuurd te worden.

Over Slendercare.nl

We doen er alles aan om hoge kwaliteit producten aan te bieden voor de laagst mogelijke prijs. Waarom immers teveel betalen als het goedkoper kan? Wij zorgen ervoor dat je bespaart als je onze producten koopt. Alle producten die we aanbieden zijn door ons persoonlijk getest en geschikt bevonden voor verkoop. Heb je een vraag over een product dat we aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Slendercare.nl is onderdeel van Slender Marketing
De Roerdomp 65 (geen bezoekadres)
7609 WB Almelo
KVK: 62583239
info@slendercare.nl
www.slendercare.nl